Jillian si Jenna Thistlethwaite, doua surori gemene identice din statul american Ohio, s-au nascut tinandu-se de mana, caz considerat o raritate de catre specialisti. Cele doua gemene s-au dezvoltat in acelasi sac amniotic si au "impartit" placenta. Un astfel de caz, denumit in lumea medicala "sarcina monoamniotica", se intampla odata la aproximativ 10 mii de sarcini, scrie The Guardian.

Micutele s-au nascut vinerea trecuta la Centrul Medical din Akron, Ohio, iar apoi au fost transferate, temporar, la Spitalul pentru Copii din Akron, din cauza ca aveau nevoie de ajutorul aparatelor pentru a respira. Mama fetitelor poate fi externata marti, in timp ce gemenele vor mai ramane sub supraveghere medicala intre doua si patru saptamani.

Sarah Thistlethwaite, mama fetitelor, a declarat ca acesta a fost "cel mai frumos cadou posibil de Ziua Mamei". "Fetele sunt deja cele mai bune prietene", a declarat femeia in varsta de 32 de ani. "Nu pot sa cred ca se tineau de mana. Este uimitor!", a adaugat ea.