Autopsia actorului american Philip Seymour Hoffman nu a oferit rezultate concludente si este nevoie de teste suplimentare, au anuntat miercuri medicii legisti care se ocupa de caz la New York. Un purtator de cuvant a declarat pentru AFP ca autopsia a fost finalizata si ca sunt necesare analize suplimentare pentru a determina cu exactitate motivele decesului actorului, care a murit duminica, la varsta de 46 de ani in Manhattan, aparent dupa o supradoza de heroina.

Aceste rezultate ar putea dura mai multe zile. Trupul neinsufletit al actorului nu a fost inca redat familiei, a mai spus purtatorul de cuvant.

Nu este neobisnuit ca rezultatele autopsiei sa dureze la New York. De exemplu, in cazul Richard Descoings, fostul director al Sciences Po, medicul legist a formulat o concluzie clara a decesului dupa doua luni, in mai 2012. Descoings murise in intr-o camera de hotel din New York in urma unui atac de cord.

In ancheta mortii lui Philip Seymour Hoffman, politia a anuntat miercuri seara, ca a arestat patru persoane intr-o cladire din Manhattan, "trei barbati si o femeie", a declarat un purtator de cuvant al politiei pentru AFP.

El a adaugat ca o "cantitate mare" de heroina a fost gasita in apartamentele lor, toate situate in aceeasi cladire. Cei trei barbati au varste de 48, 22 si 57 ani , iar femeia are 22 ani. Ei au fost acuzati de posesie ilegala de droguri.

Hoffman, tata a trei copii mici, era laureat al premiului Oscar pentru cel mai bun actor in 2006 in "Capote" si unul dintre actorii cei mai apreciati ai Hollywood-ului.