Katya Romanovskaya, un critic vehement al regimului Putin, a avut surpiza sa-si gaseasca automobilul "impodobit" cu un urias penis de lemn prins cu lanturi de masina. Se pare ca este vorba de un grup de tineri pro Kremlin si sustinatori ai lui Putin care s-a facut remarcat si prin alte actiuni asemanatoare.

captura din site-ul JalopnikFoto:

Politia s-a multumit doar sa priveasca amuzata si sa faca poze, Katya fiind nevoita sa circule pana acasa cu decorul falic pe masina, spre amuzamentul trecatorilor.

Parada Nashi

Parada Nashi

Foto: Wikipedia

Nashi (Ai nostri), grupul pro Putin, a fost fondat dupa Revolutia Portocalie din Ucraina, in 2005, si s-a remarcat in numeroase randuri prin actiuni de razbunare a contestarilor politicilor duse de Kremlin "prin farse cu tenta scatalogica si sexuala", scrie Jalopnik.

Aceiasi tineri au folosit o prostituata pe nume "Mumu" pentru a atrage mai multe figuri masculine din opozitie in dormitorul acesteia unde au fost apoi inregistrati. Desi impotriva lor au fost depuse numeroase plangeri, politia rusa nu a luat masuri.

Cei din Nashi se autoproclama "antifascisti" si s-au focalizat pe terenuri de "lupta" desemnate de Putin: infiintati pentru a combate Partidul National Bolsevic al lui Limonov, declarat de Putin inamicul regimului, acestia au fost implicati o perioada in lupta impotriva drogurilor in scoli. Caracterul official al acestei organizatii si legatura stransa cu guvernul lui Putin ii permit deschiderea tuturor usilor fara mari obstacole(scoli, administratie), precum si diverse finantari.