Cateva organe vitale ale lui Ariel Sharon, si nu numai rinichii, asa cum a anuntat presa miercuri, au incetat sa mai functioneze normal, a declarat joi directorul spitalului Tel Hashomer, situat in apropiere de Tel-Aviv, unde este internat acesta. Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon, aflat in coma de aproape 8 ani, s-a agravat brusc in ultima perioada.

"In ultimele doua zile, am asistat la o scadere graduala a functionarii mai multor organe centrale ale lui Ariel Sharon, care sunt esentiale pentru supravietuirea sa", a declarat Zeev Rotstein, in cadrul unei intalniri cu presa in fata spitalului, a anuntat un post de radio militar.

Ariel Sharon (85 de ani) a suferit un atac cerebral la 4 ianuarie 2006. De atunci el se afla in coma, iar fiii sai au decis sa il mentina in viata sub asistenta medicala. El nu a manifestat niciun semn de revenire din coma.

Potrivit site-ului Ynet, care citeaza surse medicale, Ariel Sharon a fost transferat la serviciul de urgenta in urma cu o luna.