Femeia roma in grija careia a fost gasita o fetita blonda in varsta de patru ani, in Grecia, sustine ca aceasta i-a fost incredintata in urma cu doi ani de o romanca, relateaza Daily Mirror, citat de Mediafax.

Fetita blonda gasita in tabara de romiFoto: Captura YouTube

Femeia a declarat, vineri, din inchisoare, ca o romanca i-a incredintat fetita ca sa aiba grija de ea in timp ce isi face cumparaturile si ca aceasta nu s-a mai intors.

"Nu i-am facut niciun rau. O iubim si ea ne iubeste pe noi ... i-am oferit tot ce am putut, asa cum am facut pentru ceilalti copii ai nostri", a declarat ea.

Femeia in varsta de 40 de ani si un barbat in varsta de 39 de ani au fost acuzati de rapire de politia greaca si se afla in arest preventiv. Fetita, care se numeste Maria, a fost gasita alaturi de alti 13 copii intr-o tabara de romi din Farsala, miercuri. Ea nu seamana deloc cu cuplul grec si testele ADN au confirmat ca nu se inrudesc.

Ofiterul de politie Vasilis Halatsis de teme ca cei doi romi greci sunt implicati in activitati de obtinere ilegala de beneficii sociale. Mama a fost acuzata si de incasare ilegala de ajutoare pentru copii si falsificarea documentelor de identitate si a certificatelor de nastere.

Daily Mirror scrie si ca sute de persoane au luat legatura cu organizatia caritabila care se ocupa acum de Maria sustinand ca ar putea fi parintii ei.