​Un crater urias aparut in Louisiana a inghitit, in mai putin de un minut, mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa, transmite BBC. In imaginile filmate de un reprezentant al administratiei locale se poate observa cum copacii se inclina usor, iar apoi sub trasi sub apa.

Groapa din Bayou Corne a aparut in august 2012, fortand evacuarea din zona a 150 de familii. Zona a fost linistita pentru o perioada de timp, insa in ultima vreme a reinceput sa se surpe, inghitind fasii de pamant, scrie Sky News.

Autoritatile locale au declarat ca groapa de circa 9,7 hectare continua sa se mareasca. "Craterul continua sa fie activ si sa creasca" a declarat John Bordreaux, directorul Biroului de Pregatire pentru Urgente din Assumption Parish.

Potrivit International Science Times, groapa din Bayou Corne a fost provocata de colapsul unui depozit subteran de sare. Texas Brine Co., operatorul salinei, a forat in zona pentru a extrage apa sarata, folosita in procesul de rafinare a titeiului.

Potrivit autoritatilor locale, un perete lateral al galeriei s-ar fi prabusit atunci cand operatorul a forat prea aproape de marginea sa.