Aderarea la Uniunea Euroasiatica este singura sansa a Republicii Moldova pentru un viitor mai bun, a declarat viceprimierul rus Dmitri Rogozin la Tiraspol, in timpul manifestatiilor de Ziua Victoriei, potrivit Publika.md.

"Moldova va avea un viitor frumos, doar daca se va integra in Uniunea Euroasiatica. 9 mai este o zi cand ambele maluri ale Nistrului trebuie sa-si aminteasca istoria comuna prin care au trecut", a precizat viceprimierul rus.

Publika.md mentioneaza ca viceprim-ministrul rus Dmitri Rogozin va ajunge pe 9 mai si la Chisinau, unde va avea intalniri cu politicienii moldoveni.

UPDATE Rogozin a ajuns dupa-amiaza si la Chisinau si a urcat pe scena din Piata Marii Adunari Nationale, unde are loc concertul de 9 mai organizat de Ambasada Federatiei Ruse si i-a felicitat pe moldoveni cu ocazia Zilei Victoriei, relateaza Unimedia.md.

"De astazi inainte, Moldova, in fiecare an asa sa sarbatoreasca aceasta zi importanta care leaga Rusia si Republica Moldova, dar si intreaga fosta Uniune Sovietica. Cu ocazia Zilei Victoriei!", a declarat oficialul rus.

Dmitri Rogozin a fost aplaudat de cetatenii aflati in piata si primit cu urale, relateaza Unimedia.