Presedintele american Barack Obama si-a testat talentul de comediant sambata seara la cina anuala a asociatiei corespondentilor la Casa Alba. Printre altele, Obama a glumit si cu referire la nou look cu breton al primei doameni Michelle Obama, prezentand imagini cu el cu un breton asemanator. Gluma la care probabil s-a ras cel mai mult a fost referitoare la etichetele pe care criticii i le-au aplicat - musulman si socialist.

Obama, glume la adresa tunsorii lui MichelleFoto: Captura video

"Adevarul este ca ma uit in oglinda si nu mai sunt musulmanul socialist aratos care eram pe vremuri", a glumit el.

Obama a fost si serios, cand a adus un omagiu celor afectati de atentatul de la maratonul din Boston, relateaza BBC.

Presedintele a pasit pe scena pe piesa "All I Do Is Win" a lui DJ Khaled, iar in public s-au aflat, printre altii, actorii Kevin Spacey, Julia Louis-Dreyfus si Claire Danes, dar si sud-coreeanul Psy.

Dintre glumele facute de Obama:

  • "Stiti ca Sheldon Adelson (detinator de cazinouri) a cheltuit 100 milioane dolari din banii sai anul trecut pe campanie negativa. Trebuie chiar sa nu iti placa de mine daca poti cheltui banii astia. Sheldon mai bine imi oferea mie 100 milioane de dolari ca sa ma retrag din cursa. Probabil nu as fi acceptat, dar as fi luat in considerare. Michelle i-ar fi luat. Credeti ca glumesc".
  • "Am invatat multe lucruri interesante despre ce se intampla in Congres. Se pare ca nimic".
  • "Stiu ca CNN a primit cateva lovituri recent, insa eu admir perserverenta lor de a acoperi toate partile unei stiri, in cazul in care macar una dintre ele este cea corecta".
  • "Lucrez din greu pentru o biblioteca Obama si unii au sugerat sa o instalez in orasul meu natal insa prefer sa o tin in Statele Unite".