In ultimele saptamani au aparut numeroase speculatii cu privire la identitatea celor trei barbati deportati de la un festival de cultura din Arabia Saudita pe motiv ca femeile i-ar putea considera "irezistibili". Se pare ca unul dintre acestia ar fi Omar Borkan Al Gala, care se prezinta drept fotograf, actor si poet din Dubai, potrivit The Telegraph.

HotNews.roFoto: Hotnews

Publicatia araba Elaph a relatat ca cei trei barbati luau parte, in calitate de delegati ai Emiratelor Arabe Unite, la Festivalul de Cultura si Traditie Jenadrivah, desfasurat in capitala Arabiei Saudite, Riyadh. In timpul evenimentului, politia religioasa a luat cu asalt standul si i-a scos cu forta pe cei trei pentru ca "sunt prea frumosi".

Identitatea unuia dintre barbatii expulzati pe motiv ca ar putea fi considerati prea atragatori de catre femei a fost dezvaluita de blogul Jezebel.

Tanarul a postat pe pagina sa de Facebook un link catre un articol pe subiectul deportarii insotit de mesajul: "Asta scriu ziarele din intreaga lume :). Barbati din Emiratele Arabe Unite obligati sa paraseasca Arabia Saudita pentru ca sunt 'prea frumosi'".

Desi comentariul lui Omar Borkan Al Gala nu este o dovada a implicarii lui in incident, postarea a starnit un val de speculatii pe care acesta nu a incercat sa le descurajeze. Ramane de vazut daca asocierea este indreptatita sau doar o miscare de publicitate.