Presedintele rus, Vladimir Putin va discuta, joi, in direct cu cetatenii rusi, in cadrul traditionalei sesiuni de intrebari si raspunsuri. Presedintele Vladimir Putin va sustine un dialog in direct cu cetatenii rusi, care va fi difuzat de posturile nationale de radio si televiziune din Rusia, transmite Eho Moskvi citat de Rador.

Potrivit Agentiei de presa Interfax, s-au inregistrat pana in prezent in jur de un milion de intrebari, aproximativ 175.000 de SMS-uri si 104.000 scrisori. Potrivit unor concluzii, aproape 1% din populatia Rusiei sau mai bine zis fiecare al 100-lea cetatean rus doreste sa primeasca raspuns la o intrebare adresata sefului statului rus.

Potrivit datelor furnizate de Comitetului de Stat pentru Statistica, din Rusia, la data de 1 ianuarie 2013, Rusia avea 143 347 059 de locuitori. Avand in vedere faptul ca, in timpul dialogului in direct cu cetatenii rusi, call-center-ul va primi aproximativ 2 milioane de intrebari, doar cateva zeci de persoane vor beneficia de un raspuns din partea sefului statului rus.

In timpul dialogului de anul trecut in direct cu cetatenii presedintele rus, Vladimir Putin a raspuns la 88 de intrebari.