Impuscaturi si explozii s-au auzit vineri dimineata in apropierea Universitatii de Tehnologie din Massachusetts (MIT), in Boston, unde joi seara un barbat a impuscat mortal un politist.

O persoana ar fi putut fi ranita in timpul unei ample operatiuni a politistilor pentru prinderea atacatorului. Exploziile, probabil de grenade, s-au auzit in districtul Watertown situat la nord de universitate, scrie AFP.

Un locuitor a povestit ca s-au auzit mai multe explozii, iar o televiziune locala a prezentat imagini cu un barbat imobilizat la pamant in strada si inconjurat de politisti.

Mai multe dispozitive explozive si o oala sub presiunea au fost gasite vineri in incidentul din Watertown, in apropiere de Boston, au declarat surse pentru NBC News, potrivit Mediafax.

Un om inarmat a ucis joi seara, un ofiter de politie la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), in Boston (nord-estul Statelor Unite), au anuntat canalele de televiziune locale.

Pe site-ul sau, prestigioasa universitate a declarat ca situatia a fost "extrem de periculoasa", si a cerut studentilor sa nu paraseasca proprietatea. O cladire din campus a fost inconjurata de politie.

"Zona a fostizolata.Va rugam,stati departe pana lanoi ordine", mai spuneMIT.

Multiofiteri de politieau sositla fata loculuisielicopteresurvoleazazona,transmit jurnalistii aflati la fata locului.

MITeste situatainsuburbiile dinBoston,undeundublu atentat cu bombaa ucisluni treipersoane si a ranit180in timpul Maratonului de la Boston.

Nu afoststabilita pana in prezentnici o legaturaintreceledoua cazuri.