Un barbat din Tampa, Florida, a fost inghitit joi noaptea de o groapa larga de peste 9 de metri latime care a aparut sub casa sa. Alte cinci persoane care se aflau in locuinta au reusit sa scape nevatamate. Autoritatile avertizeaza ca groapa continua sa se mareasca, fiind posibil sa inghita intreaba casa, relateaza Associated Press, potrivit Yahoo News.

Jeff Bush, in varsta de 37 de ani, a fost inghitit joi noapte de un crater care s-a deschis sub dormitorul sau. Jeremy Bush, fratele victimei a sarit in groapa incercand, fara succes, sa il salveze, acesta din urma fiind scos din crater de autoritati.

Autoritatile locale continua eforturile de salvare a victimei, insa se crede ca barbatul nu a supravietuit.

Inginerii geologi prezenti la fata locului, au avertizat, dupa ce au luat mostre de sol si au realizat diferite teste, ca intreaga zona este periculoasa.

Autoritatile au interzis accesul in casa si au evacuat si alte doua case din zona de teama ca groapa sa nu se mareasca si sa puna si alte vieti in pericol. Autoritatile au avertizat si ele ca situatia este una complexa si ca terenul continua sa se surpe.

Aparitia acestor gauri in pamant este un fenomen natural des intalnit in Florida din cauza cavitatilor subterane si a rocilor poroase.

Groapa estimata initial la 6 m latime si 6 m adancime are la ora actuala in jur de 9 m latime, potrivit BBC. ABC News transmite ca groapa ar putea avea in jur de 30 m adancime.