Actorul francez Gerard Depardieu, care a obtinut recent cetatenia rusa, va avea ca adresa de inregistrare "strada Democratiei" din Saransk, oras din regiunea Mordovia, a relatat vineri agentia rusa Ria Novosti, citeaza AFP.

"Asa cum impune legea, Gerard Depardieu va fi inregistrat la o adresa de resedinta in Rusia", a declarat pentru agentia citata o sursa din cadrul autoritatilor din Mordovia, republica rusa in care se gaseste orasul Saransk (650 kilometri este de Moscova).

Aceeasi sursa a mai precizat pentru Ria Novosti ca actorul francez va fi inregistrat la adresa la care locuiesc rudele vechiului sau prieten, directorul arhivelor cinematografice ruse Nikolai Borodatchev, originar din aceasta regiune.

Aceasta adresa este situata pe strada Democratiei (Demokraticheskaya), noteaza Ria Novosti.

"Depardieu nu este proprietarul acestui apartament, el va fi doar inregistrat acolo, proprietarii sunt de acord", a adaugat sursa citata.

Lui Gerard Depardieu, 64 de ani, i-a fost oferita la inceputul lunii ianuarie cetatenia rusa de catre presedintele Vladimir Putin, dupa ce actorul a avut o polemica cu premierul francez Jean-Marc Ayrault, care a calificat drept "jalnica" decizia sa de a parasi Franta si de a se muta in Belgia din motive fiscale.