O belgianca in varsta de 67 de ani a parcurs peste 1.400 de kilometri in loc de 150 cat ar fi trebuit sa parcurga pana la destinatia sa din cauza unei erori a GPS-ului, noteaza cotidianul spaniol El Mundo. Femeia si-a inceput drumul din localitatea belgiana Hainault Erquelinnes, a condus timp de doua zile, a oprit de doua ori pentru combustibil, a dormit in masina la marginea drumului, a facut chiar si un mic accident, iar in cele din urma a ajuns in Zagreb, capitala Croatiei. Explicatia femeii: "Nu am fost atenta".

Sabine Moreau, in varsta de 67 de ani, a plecat din localitatea belgiana Hainault Erquelinnes cu destinatia Gara de Nord din Bruxelles, la o distanta de 150 de kilometri, pentru a-si astepta un prieten care urma sa vina cu trenul. Femeia si-a pornit aparatul GPS si a condus apoi timp de doua zile, ajungand in final in capitala Croatiei, Zagreb.

Potrivit publicatiei spaniole, femeia a oprit de doua opri pentru a alimenta masina cu combustibil, a dormit in masina la marginea drumului si a suferit chiar si un accident usor.

"Nu am fost atenta si am continuat sa conduc. Am vazut to felul de semne, intai in franceza, apoi in germana si in final in croata, dar eram cu gandul in alta parte si am continuat sa conduc. Apoi brusc am ajuns in Zagreb si am realizat ca nu mai sunt in Belgia", sustine femeia.

In fata politiei sesizate de disparitia femeii de catre fiul sau, Sabine Moreau a declarat ca nu a realizat in niciun moment ca a luat-o pe un drum gresit. "Recunosc ca e putin ciudat, insa nu am fost atenta, eram cu gandul in alta parte".