Un belgian a cerut ca mariajul sau ce dureaza de 19 ani sa fie anulat, dupa ce a descoperit ca sotia sa din Indonezia s-a nascut de fapt barbat, relateaza The Telegraph.

Barbatul s-a casatorit in 1993, in ciuda obstacolelor puse de autoritatilor de imigrare.

Insa recent a descoperit ca sotia sa s-a nascut barbat si a suferit o schimbare de sex.

"Simt ca am fost agresat. Am adus-o in Belgia, ceea ce nu a fost usor. Tribunalele din Belgia avea dubii serioase legate de autenticitatea documentelor sale, insa pana la urma au acceptat-o. Am crezut ca este o femeie atragtoare, era o femeie in totalitate, nu avea nicio trasatura masculina", a declarat acesta pentru cotidianul Het Nieuwsblad.

Jan, 64 de ani, a spus ca nu a simtit nimic ciudat nici in timpul actelor sexuale, si ca sotia sa a ascuns faptul ca nu avea niciodata menstruatie. Acesta a aflat recent zvonuri potrivit carora Monica, 48 de ani, a fost in trecut barbat si a confruntat-o. Ea a recunoscut ca s-a nascut baiat insa a facut o operatie de schimbare de sex si nu a considerat ca trebuie sa vorbeasca despre trecutul sau.

Barbatul, care acum face un tratament psihiatric, a cerut anularea casatoriei, insa pana in prezent autoritatile nu i-au permis sa o dea afara din acasa.