Presedintele SUA, Barack Obama, a fost luat in brate si ridicat de la sol de proprietarul unui restaurant din statul Florida, informeaza CNN citat de Mediafax.

Aflat in campanie electorala in Fort Pierce (statul Florida), Barack Obama s-a oprit la restaurantul "Big Apple Pizza & Pasta", unde aproximativ zece clienti luau masa si unde a avut parte de o primire calduroasa din partea patronului Scott Van Duzer.

"Scott, ce mai faci omule? Scott, lasa-ma sa-ti spun, esti cel mai mare patron de restaurant pe care il cunosc", a spus Obama cand a intrat in local.

Van Duzer, in varsta de 46 de ani, are 1,85 metri si cantareste 117 kilograme.

"Uitati-va la armele astea", a continuat Obama aratand spre pieptul lui Van Duzer. "Daca mananc pizza de la tine, ajung la fel?", a glumit presedintele.

Patronul restaurantului a ras si, de bucurie, l-a luat in brate pe Obama, ridicandu-l vreo 30 de centimetri de la sol.

"Ia uitati-va!", a exclamat Obama. "Omule, esti halterofil sau cum?", a glumit presedintele.

Van Duzer s-a declarat foarte incantat de vizita presedintelui la restaurantul sau si, chiar daca este membru al Partidului Republican, a declarat ca va vota inca o data cu democratul Barack Obama in scrutinul prezidential din noiembrie.

Intrebat daca nu s-a temut de reactia agentilor Secret Service cand l-a ridicat pe presedinte, Van Duzer a explicat: "Mi-au spus ca nu este nicio problema atat timp cat nu fug cu presedintele".