Revocarea din functie a unor membri din consiliile de administratie ale RATB si RADET, in sedinta CGMB

de Ionut Baias     HotNews.ro
Marţi, 4 septembrie 2012, 6:14 Actualitate | Internaţional

Revocarea din functie a unor membri din Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) si din cel al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti se afla, marti, pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti, sunt vizati unii membri ai consiliilor de administratie din cadrul celor doua regii, care au fost numiti prin Hotararea CGMB nr.83/2009 si Hotararea nr.82 din 2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consilierii municipali vor mai lua in discutie constituirea Comisiei de selectie formata din cinci membri, specialisti in recrutarea resurselor umane, pentru a intreprinde demersurile legale si administrative in vederea organizarii procedurii de evaluare si selectie prealabila pentru numirea membrilor Consiliului de Administratie la regiile autonome de interes local ale municipiului Bucuresti si la societatile comerciale la care municipalitatea este actionar unic, majoritar sau la care detine controlul, dupa caz.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

614 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version