Un avion de linie al unei companii private pakistaneze, avand la bord in jur de 130 de persoane, s-a prabusit vineri seara in apropiere de capitala Islamabad, a anuntat politia locala, existand temeri privind inregistrarea a numeroase victime, relateaza AFP.

UPDATE 2: Nu exista nicio sansa, "in afara de un miracol", sa fie gasiti supravietuitori, a declarat un reprezentant al politiei locale.

UPDATE: La bordul aeronavei se aflau 130 de persoane - 121 de pasageri si 9 membri ai echipajului, potrivit Aviatiei civile pakistaneze.

Anterior, televiziunea de stat din Pakistan anuntase ca avionul transporta 127 de persoane.

Aparatul Boeing 737 apartinand companiei private Bhoja, care venea de la Karachi, s-a prabusit la aterizare, in conditii meteo nefavorabile, in orasul Rawalpindi, situat la periferia Islamabadului, unde se afla principalul aeroport ce deserveste capitala pakistaneza.

"Avionul venea de la Karachi si s-a prabusit in apropiere de aeroportul din Islamabad inainte de a ateriza. Era un avion de linie privat. Nu se stie deocamdata cate persoane se aflau la bord. Am trimis echipe la fata locului", a declarat pentru AFP un reprezentant al politiei locale, Fazle Akbar.

In iulie 2010, un Airbus A321 al companiei private locale Airblue s-a prabusit pe dealurile din Margalla, in apropiere de Islamabad, provocand moartea celor 152 de persoane aflate la bord, acesta fiind accidentul aviatic cu cele mai multe victime produs in ultimii 18 ani in Pakistan.