Locuitorii orasului Bandar-Abbas din sudul Iranului au luat cu asalt masina presedintelui Mahmoud Ahmadinejad in timpul unei vizite efectuate de acesta in oras: ei l-au infruntat pe liderul iranian si i s-au plans de situatia economica dificila in care se afla. Un clip ce surprinde acest neasteptat act de nesupunere civica a fost postat pe YouTube zilele trecute, relateaza The Times Of Israel.

In imagini se vede cum un barbat mai in varsta alearga pe langa masina prezidentiala strigand "Mi-e foame, mi-e foame", in timp ce bodyguarzii panicati ai lui Ahmadinejad incearca sa-l indeparteze.

In acest timp, liderul iranian saluta multimea, stand deasupra acoperisului decapotabil al autovehiculului.

Apoi, o tanara imbracata in negru se catara pe capota masinii presedintelui si se asaza pe acoperis, la cativa centrimetri de el. Ea i se plange de greutatile economice, el o asculta, apoi pare sa-i zica sa se miste din loc, iar femeia coboara de pe masina prin spatele lui.

Imaginile video au fost filmate in timp ce Ahmadinejad a vizitat orasul Bandar-Abbas saptamana trecuta si au fost postate pe YouTube in 14 aprilie, precizeaza publicatia israeliana.