Un avion de vanatoare F-18 s-a prabusit vineri dupa-amiaza in orasul american Virginia Beach, informatia fiind confirmata de Marina americana pentru WAVY.com. Potrivit Fox News, aparatul s-a prabusit intr-o zona rezidentiala, langa un complex de apartamante.

Purtatoarea de cuvant a politiei din Virginia Beach, Grazia Moyers, a declarat pentru WAVY.com ca un avion militar s-a prabusit cu putin timp inainte de ora locala 12.30.

Potrivit unui comandant din marina americana, este vorba de un avion de vanatoare F-18 al escadrilei VFA-106 de la baza navala aeriana din Oceana, Virginia. Acesta a adaugat ca cei doi membri ai echipajului au reusit sa se catapulteze in siguranta.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere a traficului ale departamentului de transport din Virginia se observa vineri dupa-amiaza, in jurul orei 12.30, un fum gros si negru ce se ridica deasupra Birdneck Road, zona in care s-ar fi prabusit aparatul, relateaza WAVY.com. Politia statului Virginia a inchis autostrada 264, in punctul Laskin Road, in ambele directii.