​​Un fost consultant de la Pentagon a declarat pentru un post de televiziune britanic ca fostul presedinte american Dwight D. Eisenhower s-a intalnit cu extraterestrii de trei ori, in anii '50, transmite HuffingtonPost. Timothy Good a afirmat ca la intalniri au fost prezenti si oficiali ai FBI.

Good a spus pentru emisiunea "Opinionated" de la postul BBC2 ca intalnirile dintre oficialii americani si extraterestrii au avut loc la Holloman Air Force Base, in statul New Mexico, in cursul anului 1954.

Fostul angajat de la Pentagon a declarat ca oficialii guvernamentali americani credeau ca presedintele se afla in vacanta, cand, in realitate, Eisenhower s-a intalnit cu extraterestrii ce aveau "aspect nordic".

In plus, Good sustine ca guverne din alte tari de pe glob se afla in contact continuu cu civilizatiile extraterestre.

"Extraterestrii au realizat contacte oficiale si neofiociale cu mii de oameni din intreaga lume, din toate straturile sociale", a spus Good.

HuffingtonPost noteaza ca nu exista nicio dovada clara privind intalnirile dintre liderul de la Casa Alba si reprezentanti ai unei civilizatii extraterestre.

Publicatia online reaminteste in acest context ca, in 2010, fostul congresman Henry McElroy Jr. (New Hampshire) a inregistrat o "marturisire personala" in care vorbeste despre mai multe documente secrete pe care le-a vazut in timp ce se afla in functie.

Potrivit lui McElroy, unul dintre documente il informa pe Eisenhower ca extraterestrii se afla in Statele Unite si mentiona posibilitatea aranjarii unei intalniri.

McElroy afirma ca extraterestrii nu intentionau "sa faca rau americanilor atunci sau candva in viitorul apropiat".

Fostul congresman sustine ca, desi nu poate verifica datele si locurile unde ar fi avut loc intalnirile dintre presedinte si "astronautii din afara lumii", e convins ca astfel de intalniri s-au desfasurat.

Yahoo!News noteaza ca internautii au reactionat diferit la declaratia lui Timothy Good. Unii au spus ca e vorba de "o musamalizare facuta de extraterestri", altul a scris ca ar trebui chemat agentul Fox Mulder din "X-Files", pentru a ancheta cazul, in timp ce un altul a scris ca fostul angajat de la Pentagon este "nebun".

Confesiunea lui Henry McElroy Jr: