O femeie din statul american Florida a fost acuzata ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, ea declarandu-le politistilor care au arestat-o ca "sanii sai imensi" sunt de vina ca a picat testul de sobrietate, relateaza postul WTVJ-TV, citand procesul verbal intocmit de ofiteri. Maureen Jane Raymond, din localitatea Port St. Lucie, aflata in apropiere de Miami, a fost arestata in Jensen Beach la 29 ianuarie, dupa ce politistii au observat-o circuland cu viteza si trecand peste linia dubla continua, inainte de a ocupa doua locuri de parcare in fata unei farmacii.

Potrivit procesului verbal, unul dintre ofiteri a mirosit alcool in respiratia femeii de 49 de ani si a remarcat ca are "un discurs incoerent, ochi sticlosi si se clatina in timp ce mergea".

"Cand i-am spus ca urmeaza sa facem cateva teste rutiere, femeia mi-a zis ca trebuie sa inteleg ca are sani mari si ca, daca ii voi cere sa-si inchida ochii si sa-si tina echilibrul, nu va putea sa o faca", a scris politistul in raport.

"Mi-a zis: sanii imensi nu ma fac sa-mi tin bine echilibrul", potrivit ofiterului.

Rugata sa paseasca pe o linie dreapta, Raymond a inceput sa danseze.

Politistul a scris in raportul incidentului ca, dupa ce a dat din nou vina pe sani pentru ca nu reuseste sa treaca testele, Raymond "a inceput sa-si dea hainele jos pentru a-mi arata ce sani mari are, moment in care am oprit-o".

Femeia a fost dusa la sectia de politie, insa, dupa ce nu a reusit sa sufle in etilotest, a fost inchisa.

Raymond a fost eliberata a doua zi, dupa plata unei cautiuni de 750 de dolari, urmand sa raspunda acuzatiilor de conducere sub influenta alcoolului.