O adolescenta din Statele Unite, mama unui baietel in varsta de trei luni, l-a impuscat mortal pe un barbat ce incerca sa intre in casa ei dupa ce operatorul de la serviciul de urgenta 911 i-a spus ca are voie sa foloseasca forta pentru a se apara, transmite ABCNews. Sarah McKinley (18 ani) l-a ucis cu un singur glont pe Justin Martin, in seara de 31 decembrie, dupa ce acesta a intrat in locuinta femeii din Blanchard (Oklahoma).

Sarah McKinleyFoto: Captura ABC News

Potrivit ABCNews, barbatul a incercat sa intre in casa femeii la doar o saptamana dupa ce sotul acesteia murise de cancer.

Martin ar fi mers la locuinta lui McKinley chiar in ziua inmormantarii sotului acesteia, pretinzand ca este un vecin, insa femeia nu i-a deschis usa. La 31 decembrie, Martin si un complice s-au intors si au incercat sa intre in casa.

Femeia i-a auzit si a sunat imediat la numarul pentru situatii de urgenta, in timp ce s-a inchis in dormitor impreuna cu fiul sau in varsta de trei luni. "Am doua arme la mine - e OK sa-l impusc daca intra pe usa?", l-a intrebat McKinley pe operatorul de la serviciul 911. Femeia avea asupa ei o pusca si un pistol.

"Nu pot sa-ti spun ca poti sa faci asta, dar fa ce trebuie sa faci ca sa-ti aperi bebelusul", i-a spus operatorul dupa ce McKinley a repetat intrebarea. Femeia speriata a stat la telefon 21 de minute cu operatorul, in timp ce cei doi intrusi au spart usa si umblau prin locuinta.

Ulterior, Martin a spart usa dormitorului si s-a repezit la femeie avand in mana un cutit de vanatoare, moment in care femeia l-a impuscat mortal cu un singur glont.

Postul de televiziune News 9 a relatat ca politia l-a descoperit pe intrus prabusit peste canapeaua pe care McKinley a folosit-o ca sa blocheze usa.

Politistii au declarat ca McKinley a folosit forta in mod justificat.

Complicele lui Martin, Dustin Stewart, a fugit din locuinta in momentul in care a auzit focul de arma. El s-a predat politiei si a fost acuzat de spargere de locuinta.