Magistratii britanici au decis condamnarea la cinci ani si 10 luni de inchisoare a unui adolescent in varsta de 18 ani, gasit vinovat de atacarea unui barbat, caruia i-a furat scuterul, in timpul revoltelor din august, transmite AFP. Ryan Kitchenside a fost surprins de camerele video in timp ce si-a urmarit victima, dupa care a trantit-o la pamant.

Incident violent.Foto: Captura YouTube

Filmul atacului care a avut loc in Croydon a fost postat pe site-ul YouTube, ducand la identificarea lui Kitchenside.

Victima a fost trantit la pamant de vandali, in timp ce Ryan Kitchenside a plecat cu scuterul.

In fata judecatorilor, Kitchenside a recunoscut ca a furat scuterul Aprilla, precum si 1700 de lire si documente, aflate in portbagaj. De asemenea, el a recunoscut ca a participat la tulburarile din Londra si ca a jefuit doua magazine.

Victima atacului este un barbat in varsta de 40 de ani. El si-a fracturat o glezna in momentul in care a fost atacat si inca sufera din cauza ranilor.

Yahoo!News precizeaza ca, la cateva luni dupa tulburarile de la Londra, politistii britanici inca incearca sa-i identifice pe cei implicati in cele mai grave revolte produse in ultimele decenii in Marea Britanie.

Cinci oameni si-au pierdut viata in august, dupa ce bande de tineri mascati au incendiat si jefuit cartiere intregi din capitala britanica. Revoltele s-au extins si in alte cateva orase.