Postul de televiziune Al Jazeera a prezentat joi noi imagini cu Muammar Gaddafi, filmate imediat dupa arestarea sa, transmite Reuters. Fostul lider libian pare sa fie ranit, insa este inca in viata. La un moment dat, imaginile arata cum Gaddafi este abuzat de un grup de luptatori din fortele Consiliului National de Tranzitie. Muammar Gaddafi a murit, joi, la putin timp dupa capturarea sa de catre fortele Consiliului National de Tranzitie de la Tripoli. Gaddafi ar fi fost ranit grav la ambele picioare si la cap intr-un atac realizat de avioane NATO asupra unui convoi in care se afla fostul lider libian. Potrivit unei alte variante, Gaddafi a murit intr-un schimb de focuri cu soldatii CNT.

La un moment dat, imaginile arata cum Gaddafi este abuzat de un grup de luptatori din fortele Consiliului National de Tranzitie, fostul lider incercand chiar sa le opuna rezistenta fizica.

Gaddafi este infatisat cu fata plina de sange. Soldatii il imping brutal in usa unei masini, dupa care unul il loveste cu pistolul peste cap.

Unii martori au afirmat ca Muammar Gaddafi a fost impuscat cu un pistol de 9 mm.

Al Jazeera a anuntat ca imaginile au fost difuzate de un canal de televiziune din Libia.

Atentie, imagini dramatice!