Televiziunea americana CBS a dat publicitatii imagini dramatice ale accidentului de avion produs vineri in timpul unui show aerian desfasurat in Reno (Nevada), cand un avion Mustang P-51, datand din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, s-a prabusit peste spectatori. Filmarea a fost realizata de un spectator aflat la cateva zeci de metri de locul in care aparatul s-a izbit de sol.

Accident aviatic in RenoFoto: Captura LiveLeak

In imagini se poate observa cum avionul trece la mica inaltimea pe deasupra locului unde se afla cel care realizeaza inregistrarea, dupa care se prabuseste la cativa zeci de metri.

Oficiali din Reno au anuntat luni ca bilantul mortilor in incidentul aerian de vineri a ajuns la zece. Aparatul Mustang P-51, la mansa caruia se afla un pilot experimentat in varsta de 74 de ani, a inceput sa coboare rapid in spirala si s-a dezintegrat la impactul cu solul.

Printre persoanele decedate se numara si pilotul Jimmy Leeward (74 de ani), din Ocala, statul Florida, un aviator veteran, specializat in cascadorii aeriene (a lucrat, printre altele, la filmele "Amelie" si "Cloud Dancer"). El isi denumise aparatul "Galloping Ghost".

Atentie, imagini dramatice!