Doi dintre cei mai cunoscuti miliardari din Rusia s-au luat la bataie in timpul unei emisiuni in direct desfasurate la postul de televiziune NTV, transmite LiveLeak. Alexander Lebedev si Serghei Polonsky participau la emisunea "NTVshniki", unde se discuta despre criza economica globala.

Bataie in directFoto: Captura LiveLeak

Potrivit informatiilor, Lebedev s-a repezit la Polonsky dupa ce acesta l-ar fi amenintat si jignit, lovindu-l de cateva ori in fata. Polonsky, care s-a ales cu mai multe vanatai si cu pantalonii rupti, a spus ca va depune o plangere impotriva lui Alexander Lebedev.

Potrivit lifenews.ru, Alexander Lebedev (51 de ani) este un fost spion KGB, considerat astazi unul dintre cei mai bogati oameni din Rusia, cu o avere estimata la 3.1 miliarde de dolari. El controleaza Banca nationala de rezerva din Moscova (NBR) si detine, printre altele, ziarul democratic "Novaya Gazeta" si publicatiile britanice "Independent" si "Evening Standard". Lebedev a facut avere cu speculatii pe bursa, in anii care au urmat destramarii URSS.

Compania sa are actiuni in Aeroflot si Gazprom.

Serghei Polonsky, alt miliardar rus, este fondatorul si fostul director general al grupului imobiliar Mirax Group. El are o avere estimata la 4.35 miliarde de dolari.

Lebedev a spus dupa incident ca a fost provocat si amenintat de Polonsky, despre care a afirmat ca "este o rusine pentru antrepenorii rusi".

Atentie, imagini violente!