Un moment de comedie din cadrul unui popular program televizat din Rusia, care parodia celebrele miscari de dans ale presedintelui Dmitri Medvedev pe melodia "America Boy", a fost cenzurat de televiziunea de stat Canal 1. Kremlinul spune insa ca nu intelege de ce televiziunea nationala a scos scheciul din emisiune, precizand ca Medvedev nu are nicio problema cu persoanele care il parodiaza, scrie BBC.

Inregistratea video cu presedintele rus Dmitri Medvedev care danseaza pe melodia pop "America Boy" a devenit virala dupa ce a fost postata pe site-ul YouTube in luna aprilie a acestui an. Miscarile rigide ale liderului de la Kremlin pe ringul de dans, surprinse cu un telefon mobil la o reuniune cu fostii colegi de clasa, au facut senzatie printre internauti.

Recent, trupa de comedie "Prima", concurenta in cadrul celui mai popular concurs de satira din Rusia, a inregistrat un video in care parodiaza miscarile de dans ale lui Medvedev. Insa momentul a fost editat si scos din show-ul de comedie ce este difuzat de televiziunea de stat, fara nicio explicatie.

Secretarul de presa al lui Medvedev a declarat insa ca liderul rus nu ar fi avut nicio problema cu acesta. "El a postat linkuri catre parodiile la adresa sa care ii plac cel mai mult chiar pe contul sau de Twitter... nu vad nicio problema", a declarat purtatoarea de cuvant a presedintiei, Natalia Timakova, citata de RIA Novosti.

Sceneta care parodiaza dansul lui Medvedev

Dansul original al lui Medvedev