Mai multi trecatori au salvat viata unui tanar motociclist din Statele Unite, ce ramasese blocat sub o masina in flacari, transmite YahooNews, citand SkyNews. O camera de supraveghere a surprins eforturile dramatice facute de salvatori pentru a ridica masina sub care se afla Brandon Wright.

Imagini dramaticeFoto: Captura LiveLeak

Wright isi conducea motocicleta pe o sosea aflata langa campusul Univesitatii din Utah, moment in care a fost lovit de o masina BMW.

In urma impactului, tanarul in varsta de 21 de anui a alunecat sub masina. Dupa cateva secunde, atat autoturismul, cat si motocicleta au luat foc.

Mai multi studenti si cativa muncitori constructori aflati in apropiere s-au repezit sa-l scoata pe Wright de sub autoturismul care ardea. Dupa cateva incercari, ei au reusit sa-l salveze pe tanar inainte de interventia echipelor de urgenta.

Trecatorii au reusit si sa stinga incendiul cu ajutorul extinctoarelor din campusul univeristar.

Un reprezentant al politiei, Jeff Curtis, a declarat ca a fost "impresionat de cati oameni au intervenit, mai ales ca era vorba de un incendiu si exista posibilitatea unor explozii".

Wright a fost dus la spital in stare critica, in timp ce soferul masinii a suferit rani minore. De pe patul de spital, motociclistul a multumit salvatorilor sai: "Pur si simplu sunt recunoscator tuturor celor care m-au ajutat. Mi-au salvat viata".