​Michal Babák, un parlamentar ceh care sarbatorea intr-un bar din centrul capitalei tarii, a ramas fara cativa dinti dupa o incaierare petrecuta in localul respectiv, scrie CzechPosition.com. Politia a deschis o investigatie in acest caz, oamenii legii spunand ca exista mai multe variante ale martorilor oculari in legatura cu incidentul. Michal Babák este parlamentar si expert in afaceri economice al partidului sau.

Michal BabákFoto: Captura Tv Metropol

Potrivit mai multor martori intervievati de postul Prague Tv, conflictul ar fi izbucnit dupa ce politicianul i-ar fi adresat mai multe obscenitati unui angajat al barului. Dupa ce angajatul i-a raspuns folosind un limbaj similar, cei doi s-au luat la bataie, fiind despartiti in cele din urma de cei prezenti. Michal Babák a fost transportat la spital cu ambulanta, dupa ce si-a pierdut cativa dinti in timpul incaierarii.

Proprietarul barului, care nu se afla in local in seara incidentului, sustine insa ca Babak era in stare de ebrietate si si-ar fi pierdut dintii din fata dupa ce a cazut din greseala peste o masa. Barbatul a mai sustinut ca Babák este un client fidel al locului, insa are adesea un comportament arogant.