(P, suplimentul Pensii si Asigurari) La ce varsta ies la pensie si la ce sa ma astept? Multi dintre noi considera ca si-au acoperit nevoia unei pensii decente, vor avea pensie de la stat si, eventual, una privata obligatorie, dar putini stiu ce inseamna acestea. Cei mai prevazatori si-au facut pensie facultativa. Cornelia Coman, ING Fond de Pensii, a discuta tonline despre pensii private.

  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

  • Cum se asigura cineva ca, la pensie, va avea suficienti bani pentru a-si pastra nivelul de trai de dinainte de pensionare?
  • Ce inseamna pensie privata obligatorie?
  • La ce te astepti de o pensie privata facultativa?
  • Daca te-ai gandit la un plan de pensii, cum il alegi? La ce trebuie sa fii atent? Care sunt pasii care trebuie urmati?

Cornelia Coman, presedinte al consiliului de administratie al ING Fond de Pensii, discuta in direct cu cititorii HotNews.ro joi, 17 septembrie, ora 14.00 – despre solutiile prin care iti poti suplimenta veniturile la varsta pensionarii.

Linkuri utile: rezultatele sondajului online Esti angajat? Vrei sa iesi mai devreme la pensie?