Muzeul Taranului Roman organizeaza intre 29 si 31 mai Targul pentru o Viata Sanatoasa. Orele de vizitare sunt intre 10.00-18.00 vineri, sambata si duminica. Veti descoperi propuneri diverse legate de viata sanatoasa de care se vorbeste atat de mult in ultimii ani. Organizatorii promit sa se straduiesc sa prezinte cele mai variate idei pentru a scapa de stresul cotidian si de viata nesanatoasa.

La targ se vor gasi oferte de produse si servicii BIO (atat produse alimentare cat si produse cosmetice). Organizatorii vor incerca sa va convinga sa faceti mai mult sport, sa gasiti carti interesante, sa va achizitionati echipamente sportive, sa gasiti medicul care sa va pastreze sanatosi, sa va bucurati de multitudinea de plante din targ si sa redescoperim impreuna natura.

1 leu din costul biletului va fi donat catre Asociatia Mai Mult Verde, pentru ca impreuna sa ajutati natura.

In cadrul targului vor fi organizate work-shop-urile care vor avea teme variate de la nutritie sanatoasa, la forme alternative de relaxare, de la sfaturi pentru a ne relaxa prin propriile noastre creatii, pana la invitatii la sport, de la subiecte legate de psihologie, pana la subiecte legate de frumusetea sanatoasa, de la descoperirea secretelor kinetoterapiei pana la demonstratii sportive.