Cea de-a patra a editie a evenimentului sportiv TURA de Longboard (TDL4) se va desfasura intre 27 - 30 Aprilie, pe longboarduri din Calarasi pana in Vama Veche (200km), pe parcursul a 4 zile. Traseul zilnic va avea in jur de 60km (in functie de conditiile meteo), parcursi in aproximativ 6 ore, cu pauze dupa fiecare 10km, anunta organizatorii. Cea de-a patra editie va avea si cel mai lung Treasure Hunt, organizat in cadrul unui eveniment de longboard din Romania.

TURA de Longboard IVFoto: TURA de Longboard

Asadar intre 27 si 30 aprilie, iubitorii de longboard vor parcurge aproximativ 200 de km, din Calarasi pana in Vama Veche prin Dealurile Dobrogei.

Cea de-a patra editie se axeaza pe extrem si anduranta, iar pe tot parcursul traseului vor exista masini de asistenta, pentru bagajele participantilor si pentru Camp team.

Cu motto-ul „Tura de Longboard IV, hai şi tu în cadru!”, ediția din 2017 va avea și un element surpriza: cel mai lung treasure hunt organizat in cadrul unui eveniment de longboard din Romania. Participanții vor primi cate un indiciu la începutul fiecarei zile, iar cel de-al doilea indiciu trebuie descoperit pe traseu, pana la sosirea in camping.

Evenimentul "TURA de Longboard IV" este deschis oricaror participanti pe mijloace de transport alternativ, cu conditia de a avea o viteza minima de 10km/h, si este organizat de Rock & Roll Bombers (RRB), o parte din comunitatea de longboarding din Romania care are ca scop principal promovarea mijloacelor de transport alternative. Echipa tanara si cu initiativa organizează evenimente sportive, cum ar fi „Bombing Calea Victoriei”, „Longboarding the Year”, „EarthHour on Longboards”.

Ce au mai facut:

In anul 2014, pe 1 Mai, au ajuns in Vama Veche dupa 300km, din Bucuresti, pe lonboarduri si biciclete.

In 2015, tot pe 1 Mai, am ajuns tot in Vama Veche dupa 200km parcursi in 6 zile, din Calarasi, marcand astfel deschiderea oficiala a sezonul de Longboarding, cu "TURA de Longboard II".

In 2016 a avut loc a 3-a editie "Tura de Longboard III".

Biletele vor fi disponibile exclusiv pe www.bilete.ro .