​Emotie: macar pe 2 aprilie sa fim constienti ca sunt autisti pe lumea asta. Eveniment la Bistrita. VIDEO de sharuit. Festival SF / Targ de bijuuri si zorzoane / Kate Blanchett joaca 13 roluri in Manifesto. Evenimente Haute Culture.

Event BistritaFoto: Internet&Mobile World

0.EMOTIE&CIVISM: 2 aprilie-Ziua de constientizare ca exista si autisti pe lumea asta. In Bistrita Ana Dragu organizeaza evenumente de mai mare dragul. Iata viralul evenimentului:

1. BIJUURI, ZORZOANE La Maison 13,Bucuresti, Art Fashion Fair, 1-2 aprilie.E cu delectare si vanzare. Brand-uri autohtone, inclusiv rromul Icrus. haine croite, materiale nobile-lana, matase, genti, portofele, huse, bijuterie-piese premiate la Milano, parfumuri artizanale, bijuterii de toate felurile, din materiale neasteptate, lavanda-plante in ghiveci, buchete, coronite, pusculite handmade din ceramica, in forma de porc si multe altele.

2.SF&FANTASY show - 1-2 aprilieFinal Frontier. Ediția numărul șase a singurului târg de carte SF & Fantasy va avea loc la Centrul Cultural Casa Artelor 1 Aprilei Cavalerii Jedi și elfii din Stăpânul Inelelor au făcut un salt din paginile cărților în realitatea imediată

3. Gala de premiere a BIEFF -Bucharest International Experimental Film Festival 2017,sambata, 1 aprilie, de la ora 20.00, la Cinema Muzeul Taranului. Gala de premiere va fi urmata de premiera romaneasca a filmului Manifesto, in care celebra actritaCate Blanchett interpreteaza 13 personaje diferite.