Daca un extraterestru te-ar intreba ce-i cu 30 Martie in viata ta? Uite, raspunsul! Hai la Speed Dating in Romana ca sa ne cunosti/ Avem naveta spatiala si turistica. Hai, priveste inauntru!/ Ne place canabisul? Uite de ce!/ Regizorul de Cannes Mungiu este bine vazut in "The Guardian"./ Diseara, extraterestrule, hai la performance-ul "Instalatie Umana"- ARCUB si la Korn in Praga, ca sa intelegi pe ce lume esti! Si acum HAUTE CULTURE:

Haute CultureFoto: Internet&Mobile World

BANI. Patronul Amazon este foarte bogat. A devenit si mai bogat.Pe locul al doilea in lume.

FOTO. Castigatorii premiilor Sony.Cum poti surprinde secunda de viata.Incredibil

Ia-ti loc innaveta turistica spre Stele.Ai ferestre mari, fotolii confortabile.

Horror in Washington Post:Orice paianjen poate manca un om intr-un an.

Genomul cannabisului. De ce cannabisulne place si ne da reverie?

Cristian Mungiubinevazut de The Guardian. Filmul "Bacalaureat" se lanseaza in Marea Britanie pe 31 martie.

Burse pentru jurnalisti.Se cauta capete destepte care sa documenteze violenta in cuplurile de adolescenti.

HAUTE CULTURE a testat ieri Urban Food:

Pe cine sarbatorim astazi?

Francisco Goya (1746), pictor spaniol, "ultimul din categoria Marii Maestri si primul modernist". A avut un succes enorm in timp ce traia. Ceea ce nu se poate spune despre Van Gogh (1853), alt sarbatorit al zilei. A creat peste 2000 lucrari din care 800+ sunt picturi in ulei. Nu a interesat pe nimeni in timpul vietii. S-a sinucis pentru ca era bolnav la cap.

Clapton OMG (1945), singurul artist care este de 3 ori in Rock and Roll hall of fame, detine medalia CBE - Commander of the Most Excellent Order of the British Empire pentru contributia sa in muzica si este probabil cel mai bun artist de ascultat cand ai dubii sau te relaxezi. La Rock FM este ziua Eric Clapton, cu muzica multa si istorie mai putin cunoscuta. Uite-l cu Layla:

Celine Dion (1968) care iti demonstreaza ca si femeile fusiforme pot avea un volum inexplicabil. Are probabil cea mai buna tehnica vocala din lume.

I'm Alive, bineinteles:

Unde mergem diseara? EVENIMENTE

La Praga canta KORN. Ia avionul!

La ARCUB Gabroveni, Bucuresti, Instalatie Umana – cu siguranta sold out, asa ca luati-va bilete pe 6 aprilie. Merita!HAUTE CULTURE a testat performance-ul si a scris despre el.

Speed Dating la Piata Romana speed dating este un concept pe care studentiiil adora (e foarte popular in Anglia, de exemplu) unde te pui la o masa cu cineva si ai cateva minute la dispozitie sa ii impresionezi. Este conceptul perfect pentru cei care se bazeaza pe prima impresie, este spaima introvertitilor, este viitorul inceputurilor de relatii din afara tehnologiei?

Continua festivalul Jazz in Church – HAUTE CULTURE transmite LIVE. Este singurul festival de jazz in …biserica evident. Cat de bine se inteleg icoanele si peretii reci ai bisericilor cu muzica jazz, contemporana? Mergeti si aflati, la Biserica Luterana.Programul complet il gasiti aici