Culturi in invidie: I-am vazut in filmuletul de pe YouTube pe politistii din Capitala. Au pus de gratar pe muzica lautareasca, in timpul serviciului: “In Giulesti, ca aici e viata frumoasa”. O Loraine, din America, a implinit 94, lucreaza de 44 de ani intr-un McDonald’s. Iar copiii bogati ai lumii au deschis sezonul de plaja si sampanie. Nu spuneti ca-i alegeti pe copii? La job, datorie nu va e gandul? Vedetele? Banderas dezvaluie ca a suferit un infarct, Angelina si-a concediat fratele mai mare. Azi, in Bucuresti sunt doua festivaluri de vazut - film experimental- si de mancat, street food. Puteti fugi in Wakefield arta face deliciul hoinarului prin orasul britanic. Viata de ieri si azi, iat-o:

Banderas, Steward, Film experimental, Food TruckFoto: Internet&Mobile World

0. Ieri, patru politisti din Capitala au fost audiati dupa ce au facut gratar in timpul serviciului, intr-o hala din Giulesti. Domnule politist,unde va gasesc, la chef sau la datorie?Nedumerire, nu? Uite, Loraine Maurer, in varsta de 94 de ani, a sarbatorit 44 deani de job intr-un restaurant Mc. Dar, copiibogati serbeaza in timpul serviciului cu poze, sampanie si Instagram. Vedeti poze.

1. EVENIMENTE: Cinema mix, toata saptamana: Astazi incepe Bucharest International Experimental Film Festival (BIEFF), cu filmul etern provocatoruluiAlejandro Jodorowsky. Magie si erotism.La BIEFF, un must-see: filmul “Manifesto”, in care actrita Cate Blanchett joaca 13 personaje. Haute Culture va fi live diseara la event!

Pranzul este de luat la Food Truck Festival Food Truck Festival on Tour.Ospat in aer liber cu burgeri, clatite si waffles,o alternativa la pranzul tau “pe tastatura”.

Azi, in Marea Britanie In orasul Wakefield din Regatul Unit, designerul de moda Jonathan Anderson prezinta expozitia"Disobedient Bodies / Corpuri Neimblanzite”. Exponate de moda sunt etalate alaturi de sculpturi si desene ale unor artisti ca Henry Moore sau Barbara Hepworth.

2. SCROLL PE NET Filme pe YouTube. Moca pentru cinefili. De la spectacolul din “Metropolis”, regizat de Fritz Lang, la horror-ul istoric “Night of the Living Dead” si simfonia ororii din “Nosferatu”.

Avem cel mai misto standever la Salonul de carte de la Paris!

Urma unui pas de dinozaur cat statura de om O gigantica urma de pas de dinozaur a fost descoperita in Australia. Masoara 1,75 metri.Cat omul. Urma apartine unui sauropod, un erbivor cu gat lung.

S-a furat o moneda de4 milioane de dolari. Da, in Germania. Denuntatorului, recompensa

3. BUZZ MONDEN

Angelina Jolie’s Big Brother Angelina Jolie si-a concediat fratele mai mare. James Haven servea drept babysitter.A avut grija de cei sase copii ai cuplului “Brangelina” dupa divort.

un caine a devenit investigator haute culture. Latra la nedreptati, in locul oamenilor.

Patrick Stewardse joaca de-a femeile. Doar in scopuri artistice.

Anarhistul punk John Lydon de la Sex Pistols ii cere prietenialui Donald Trump. Cica “Clasa muncitoare si-a spus cuvantul”.

Antonio Banderas, 3 stent-uri pe inima Banderas dezvaluie ca a suferit un infarct in luna ianuarie. Dupa o interventie chirurgicala simpla, actorul admite ca la 56 de aninu i se mai pare nimic dramatic.