Versiunea 1.0 – actualizat la data de 24 Februarie 2009

Folosirea serviciilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor conventiei de mai jos. Bifarea butonului din dreptul textului ''am citit si sunt de acord cu regulamentul'' si apasarea butonului ''Trimite'' reprezinta luarea la cunostiinta a prezentelor conditii si acceptarea lor explicita.

1. Partile contractante

1.1. S.C. HotNews.ro S.R.L. cu sediul in Calea Victoriei 21-23, Bucuresti, 030023, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/3954/2004, C.I.F. RO 1623538, numit pe parcursul acestui regulament HotNews.ro.

Adresa de contact: Calea Victoriei 21-23, Bucuresti, 030023

Tel: (+40) 21 314.88.12 Fax: (+40) 21 314.88.12

email: redactie[at]hotnews.ro .

1.2. Dumneavoastra, in calitate de titular al drepturilor de autor si a drepturilor conexe asupra operelor puse la dispozitie prin site-ul www.hotnews.ro/hotreporter cu datele de contact puse la dispozitie de catre dumneavoastra in forumularul pus la dispoztie de HotNews.ro numit pe parcursul acestul contract Utilizator.

2. Obiectul contractului il reprezinta punerea la dispozitie de catre HotNews.ro a unor servicii de gazduire gratuita a operelor Utilizatorului in conditiile acordarii de catre acesta din urma a unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu asupra operelor incarcate prin serviciul pus la dispozitie pe HotNews.ro.

3. Serviciile din cadrul acestui contract sunt oferite gratuit. Utilizatorului nu este obligat sa plateasca nicio taxa directa sau indirecta pentru utilizarea acestui serviciu. HotNews.ro nu este obligat sa plateasca nicio remuneratie sau redeventa catre Utilizator. Exceptie de la acest principiu vor face eventualele obligatii in urma drepturilor de gestiune colectiva obligatorie a drepturilor de autor si a drepturilor conexe, stabilite in conformitate cu metodologiile negociate in conformitate cu legea dreptului de autor.

4. Drepturile si obligatiile partilor

4.1. Utilizatorul

  • Garanteaza informatia pe care Utilizatorul o furnizeaza catre HotNews.ro si este singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intr-un mod corect si complet, ca si cu pastrerea acuratetii informatiilor de-a lungul publicarii acestora in cadrul HotNews.ro.
  • Garanteaza ca este titularul drepturilor de autor si a drepturilor conexe a tuturor operelor care sunt incarcate pe HotNews.ro sau are dreptul de a licentia aceste drepturi si intelege sa exonereze de orice raspundere pe Hotnews.ro cu privire la aceste aspecte.
  • Pastreaza toate drepturile de autor si drepturile conexe, in conditiile legii, cu exceptia licentei transmise conform prezentului articol.
  • Acorda Hotnews.ro o licenta gratuita, neexclusiva, nelimitata in timp si spatiu de a comunica public opera incarcata la HotNews.ro pe orice serviciu online realizat de catre SC HotNews.ro SRL, ca unic initiator sau partener.
  • Acorda Hotnews.ro o licenta gratuita, neexclusiva, nelimitata in timp si spatiu de a comunica public fragmente din orice opera incarcata la Hotnews.ro sau realizare a unei opere derivate in scopul promovarii serviciilor HotNews.ro.
  • Se obliga sa raspunda in termen de 24 de ore la orice mesaj electronic trimis de HotNews.ro in momentul primirii de acesta din urma a unei plingeri referitoare la titularul dreptului de autor asupra materialelor incarcate de Utilizator.
  • Accepta faptul ca HotNews.ro isi rezeva dreptul de a face inaccesibila orice opera de pe site-ul HotNews.ro din momentul primirii unei plingeri referitoare la titularul dreptului de autor asupra materialelor incarcate de Utilizator.
  • Intelege si este de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare a portalului HotNews.ro

4.2 Obligatiile Hotnews.ro

  • Promoveaza gratuit operele incarcate de catre Utilizator prin comunicarea publica pe HotNews.ro/HotReporter si in alte sectiuni alte proiectelor Hotnews SRL.
  • Intermedieaza catre Utilizator orice mesaj primit de catre HotNews.ro referitor la una din operele puse la dispozitia prin serviciile Hotnews.
  • Depune toate diligentele pentru promovarea serviciilor HotNews.ro.
  • Mentioneaza numele sau porecla (nickname) Utilizatorului, dupa cum a specificat acesta, linga operele incarcate pe site de catre acesta.
  • Actioneaza ca un gazduitor gratuit, in conditiile legii 365/2002 privind comertului electronic.
  • In momentual luarii la cunostiinta cunostintã despre faptul ca opera respectiva este nelegala ori despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca opera in cauza ar putea vatama drepturile unui tert, Hotnews.ro actioneaza rapid in vederea eliminarii sau a blocarii accesului la aceasta.
  • Orice raportare catre HotNews se va face pe adresa redactie[at]hotnews.ro

5. Garantii si Exonerarea de raspundere

5.1. Prin incarcarea de opere sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi HotNews.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a oricaror actiuni frauduloase din partea dvs. Prin prezentul document intelegeti si acceptati faptul ca firma noastra va transmite datele dumenavoastra catre organele de ancheta, in cazul in care, ca urmare a incarcarii frauduloase a unei opere, se porneste o investigatie penala sau se intenteaza o actiune judecatoreasca.

5.2. HotNews.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al operelor incarcate pe site.

5.3. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere HotNews.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului Regulament sau a Termenilor si Conditiilor de utilizare a portalului HotNews.ro.

6. Forta Majora

HotNews.ro, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa HotNews.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la HotNews.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele HotNews.ro, erorile de operare, greva etc.

7. Modificarea termenilor

Hotnews.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii acestui regulament, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, HotNews.ro va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al HotNews.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

8. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul regulament, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul HotNews.ro.

Intoarce-te la HotReporter