Castigatorul a adunat 43 de voturi.

Au fost validati 36 de participanti care au respectat regulamentul, fiind utilizatori inscrisi. 24 de inscrieri au fost invalidate, nefiind postate de utilizatori inscrisi.

2 participanti au fost descalificati deoarece au folosit metode de spam pentru creste artificial numarul de voturi. Celor care doresc sa faca contestatie le putem pune la dispozitie logurile serverului.

Atasat gasiti lista cu participantii validati si cei invalidati.



Premiul este oferit de

Povestea castigatoare:

Eu, el si papucii in forma de urs

BlackSaphire[utilizator]

Perioada delimitata in timp: In urma cu vreo 5 ani pe un 14 februarie cu soare

Locul: In fata la Mall-ul din Vitan

Actorii: 2 la numar (asa credeam eu initial, adica eu si cu prietenul meu de pe vremea aceea) care intr-un interval de timp scurt s-au transformat in 3 (adica eu cu prietenul meu si o pereche de papuci in forma de urs)

Intamplarea: Am vorbit la telefon si prietenul m-a invitat de Valentine's in Mall din Vitan. Ne-am dat intalnire chiar la intrare. Ajung eu cu vreo 5 minute mai devreme (nu imi sta in fire sa intarzii), cu un buchet de flori in mana, cica sa il dau gata.

Dupa vreo 20 de minute de asteptat, il sun. Era blocat in trafic. Mai trec inca 20 de minute si intr-un final apare si el. Ramane uimit la vederea florilor si mergem la o cafenea de la parterul Mall-ului. Pe mine ma bufnise rasul si de abia ma mai puteam abtine. El foarte nedumerit de ce se intampla, ma intreaba ce am de rad. Nimic mai funny... plecase de acasa in graba in papuci. Pana aici totul bine... insa papucii erau cei cu ursuleti primiti cadou de ziua lui de la mine. Tot Mall-ul se uita dupa el, iar cand i-am spus si a realizat nici nu stia ce sa faca.

In scurt timp am parasit cafeneaua (toata lumea se uita insistent la el) si am plecat de urgenta la el acasa sa se schimbe. Cand am intrat pe usa, casa era plina de lumanari iar pe masa se afla ciocolata si sampanie.

Am aflat ulterior ca asa zisa plecare in papuci de acasa fusese intentionata, tocmai pentru a ma surprinde si sa nu-mi da seama ce pregateste. Daca ma invita direct la el, mai avea atat de mult farmec? Asa mi-a demonstrat cat de mult ma iubeste si mai ales ca nu ii pasa de lumea din jur atata timp cat m-a putut surprinde intr-un mod mai mult decat placut.

Cat despre restul, ce s-a petrecut dupa intrarea in casa, va puteti da si voi seama.

--------------------------------------------------

Stim ca presiunea pe capul vostru creste proportional cu apropierea Valentine's Day. Dulcegarii, cadouri, flori si tot tacamul.

HotNews.ro iti propune un tirg cinstit: scapa de corvoada gasirii unui cadou si intra in anti-concursul nostru, unde poti castiga o excursie la Barcelona, oferita de Paravion.ro.

In schimb, iti cerem un lucru simplu: descarca-ti nervii provocati de sarbatoarea asta si poveste-ne o intamplare haioasa/penibila cu prietenul/prietena. Povestea care va aduna cele mai multe voturi pozitive din partea cititorilor va fi desemnata castigatoare.

Inainte de a participa citeste aici tot REGULAMENTUL.

Concursul se desfasoara in perioada 6 Februarie - 14 februarie. ( Intre 6 februarie - 13 februarie au loc inscrierile si voturile publicului, iar pe 14 februarie vom anunta castigatorul, si anume cel care a inregistrat cele mai multe voturi pozitive pana pe 13 februarie, ora 23:59)

Pentru a participa la concurs postati textele voastre sub forma de comentarii in subsolul acestei pagini. Atentie, participa la concurs numai utilizatorii inregistrati. Daca nu ai un cont pe HotNews.ro, inregistreaza-te aici: http://www.hotnews.ro/inregistrare. Este obligatoriu sa completezi o adresa de email valida si datele tale reale. Ai grija ca inainte de a posta comentariul tau sa fii logat, altfel textul tau nu va intra in concurs.

Castigatorul va fi desemnat de cititori, pe care ii invitam sa voteze cea mai haioasa, impresionanta poveste. Atentie, pentru a putea vota trebuie de asemenea sa fii utilizator inregistrat HotNews.ro.

SFAT pentru participanti: postarea textului in primele zile de concurs va beneficia de mai multe zile de vizibilitate, implicit mai multe posibile voturi. Nu asteptati ultima zi de concurs pentru a va inscrie, pentru ca nu veti avea ocazia sa fiti votati de toti cititorii.

SFAT pentru cei care voteaza: nu avem criterii clare si indicatori de performanta. Voteaza povestea care ti s-a parut cea mai haioasa, mai bine scrisa, mai veridica.

Votarea s-a incheiat incepand cu ora 00.00, 14 februarie.