Foarte multi romani fumeaza tigari electronice. Eu insumi am incercat cateva luni. Dar, dincolo de reclamele care o insotesc, dincolo de povestile care te fac sa o cumperi,cat de multe lucruri dovedite stiintific stim despre tigareta electronica?E-tigarile sunt varianta comuna a unei clase de dispozitive medicale cunoscute sub numele de sisteme electronice de livrare a nicotinei, al caror scop este de a vaporiza nicotina impreuna cu alte substante chimice.Un articol foarte bun, scris pe intelesul tuturor. Celor care se descurca in engleza.

Remember HortonFoto: Muzart Grafica

Natura umana

  • Despre Facebook si intimitate. Re-devenim  ca societatile tribale, unde nu existau pereti? Intimitatea pare mai degraba o conventie sociala anacronica de care generatiilor tinere putin le pasa. Un profesor de la Univ din Ohio, John L Locke, autorul cartii O istorie intima (2010 ) explica faptul ca peretii sunt o inovatie relativ recenta. Rapoartele antropologilor care s-au ocupat de societatile premoderne arata ca membrii acestora erau foarte fericiti sa traiasca intr-un spatiu fara pereti, unde fiecare vedea ce face celalalt.  Ne duce Internetul catre o stare similara?

Plante, botanica:

Fotografii, GIF-uri, animatii:

Tehnologie

Viata de animal...

VIDEO

  • Unde s-a produs Big- Bangul?

  • Cel mai rotund obiect din lume!

  • Putina stiinta, ca de inceput de saptamana!

  • TED Talks - Ce ne motivează să muncim?

Contrar părerii populare, nu e vorba doar despre bani. Dar nu e nici chiar bucurie. Se pare că cei mai mulți dintre noi prosperă progresând constant și având un țel. Economistul comportamental Dan Ariely prezintă două experimente revelatoare ce dezvăluie atitudinile noastre neașteptate și nuanțate față de semnificația muncii noastre.

Va multumim!

Sursa foto articol