48 Hour Film Project se va organiza pentru prima data in Brasov intre 29 si 31 iulie 2011. Cineasti din Romania vor concura ca sa afle cine poate realiza cel mai bun film de scurt metraj in doar 48 de ore.

48 Hour Film ProjectFoto: Hotnews

Filmul castigator va intra alaturi de filme din intreaga lume in competitia pentru titlul "Best 48 Hour Film din 2011". Aplica online incepand cu 1 Iunie 2011. Inscrie-ti echipa azi si ai sanse mai mari sa profiti de parteneriate stabilite de catre organizatori in privinta acordurilor de filmare, cazarilor si inchirierii de echipament.

Taxa de inscriere pentru Brasov 48HPF este 360RON pentru fiecare echipa.

Vineri, 29 iulie la ora 6 pm incepe actiunea. Se vor alege prin tragere la sorti 4 elemente cheie pe care fiecare echipa va trebui sa le foloseasca:

  • genul filmului
  • o replica
  • un personaj
  • un element de recuzita.

Duminica 31 iulie la ora 7.30 pm, fiecare echipa va preda pe DVD filmul final. Toate proiectele aflate in competitie vor fi jurizate si vizionate in urmatoarele zile la Teatrul Dramatic din Brasov, in prezenta concurentilor si a publicului.

48 Hour Film Project este cea mai mare competitie de creatie de film, care a prins viata initial in SUA dar care astazi este organizata in aproape 100 de orase din intreaga lume.