"Poker", cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu, va avea premiera pe marile ecrane pe 9 aprilie. O adaptare a celebrei piese de teatru cu acelasi nume a scenaristului Adrian Lustig, filmul "Poker" reuneste in rolurile principale nume cunoscute ale teatrului si filmului romanesc, precum: Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru si Catalina Grama (Jojo), informeaza Agerpres.

Filmul prezinta povestea a patru prieteni ale caror destine se intersecteaza in copilarie si care, odata ajunsi la maturitate, intruchipeaza tipologii reprezentative pentru societatea romaneasca actuala: politicianul veros (Claudiu Vitelaru), mafiotul care isi doreste, prin orice mijloace, sa acceada in politica (Titel Pangica), sau medicul fara constiinta (Horia Vrabete).

"Poker" prezinta imoralitatea si intrigile ascunse ale liderilor societatii, care au creat o jungla cotidiana unde legile sunt facute de cei care detin puterea. Astfel, jocurile la nivel inalt nu sunt mai mult decat o partida de poker in care castiga cel care stie sa traga o cacealma la momentul potrivit. Filmul este realizat de MediaPro Pictures.

Regizorul Sergiu Nicolaescu mai are in pregatire alte doua productii, "Candele de zapada", dupa un scenariu de Corneliu Vadim Tudor si "Trenul mortii", care va fi un film de razboi.