Sandra Bullock s-a prezentat sambata seara la decernarea premiilor Zmeura de Aur, pentru a-si ridica 'trofeul' de cea mai slaba actrita a anului, cu doar o zi inainte de ceremonia Oscarurilor, unde este cotata ca favorita la premiul de cea mai buna actrita, relateaza BBC News.

Bullock, care a primit premiul pentrul rolul din comedia All About Steve, a venit la ceremonie cu un carucior plin cu DVD-uri, pentru a le imparti publicului.

"Ceva imi spune ca nimeni nu s-a uitat la film, pentru ca nu as fi aici daca ati fi privit intr-adevar productie si ati fi inteles ce am incercat sa fac", a spus ea.

Bullock este cotata ca favorita la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, pentru rolul din The Blind Side.

Premiile Zmeura de Aur se decerneaza la Los Angeles cu o zi inainte de Oscar. Ultimul star care s-a prezentat in fata publicului pentru a-si ridica premiul a fost Halle Berry, in 2005.

"Fiecare va primi o copie a filmului", a declarat Sandra Bullock, in fata audientei care o aclama.

"O sa vin si anul viitor, daca promiteti sa va uitati la film, pentru a vedea daca a fost intr-adevar cea mai proasta interpretare. Daca doriti sa vedeti filmul, o sa vin anul viitor si o sa dau inapoi Zmeura".

Bullock a fost si co-producator la acest film, care a facut un profit considerabil.

Palmaresul Zmeura de Aur

  • Cel mai prost film al anului - Transformers: Revenge of the Fallen
  • Cel mai prost film al deceniului - Battlefield Earth
  • Cei mai slab actor: Fratii Jonas, The 3D concert movie
  • Cel mai slab cuplu de actori - Sandra Bullock si Bradley Cooper

Premiile Zmeura de Aur au fost concepute ca o antiteza la Oscar si sunt votate de membrii Golden Raspberry Award Foundation, unde se poate inscrie orice persoana.