"Marti, dupa Craciun", filmul la care lucreaza acum Radu Muntean, se numara printre cele 36 de proiecte alese dintr-un numar de 500 de organizatorii CineMart-ului, targul de proiecte pentru coproductii organizat in cadrul Festivalului de Film de la Rotterdam.

Radu Muntean va participa, intre 25 si 29 ianuarie, la CineMart, alaturi de cineasti cunoscuti precum Zhang Yuan, Erik Skjoldbjærg, Ruben Östlund si Celina Murga, numele celor cinci fiind anuntate in deschiderea comunicatului oficial al organizatorilor ca cele mai importante din intreaga selectie.

Cele 36 de proiecte - mai putine in 2009 pentru ca fiecare proiect sa se bucure de atentia cuvenita, provin din 26 de tari. La CineMart sunt asteptati anul viitor 850 de producatori, agenti de vanzari si distribuitori din intreaga lume.

Precedentul film al lui Radu Muntean, "Boogie", va fi prezentat in cadrul Festivalului de la Rotterdam in cadrul sectiunii "Bright Future". "Marti, dupa Craciun" se ocupa de ultimele momente ale unui cuplu inainte de a se desparti.