Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, "Avengers:Infinity War", aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

filmul Avengers:Infinity WarFoto: Wikipedia

Dupa 15 minute de la lansare, trailerul anticipatului film a fost vizionat de mai mult de 500.000 de ori pe platforma YouTube, iar, in acest moment, cifrele ajung la peste 10 milioane de vizionari.

Marvel a lansat primul teaser al peliculei in iulie, la Disney's D23 Expo si la San Diego Comic-Con. Insa numai fanii prezenti la aceste evenimente s-au putut bucura atunci de teaser, asa ca lansarea acestui trailer reprezinta pentru multi prima intalnire cu noul film.

Asa cum putem observa din clipul video, Infinity War pare a fi unul dintre cele mai de amploare filme create de Marvel, unind echipa Razbunatorilor, a Gardienilor Galaxiei si aproape toti ceilalti supereroi pe care Marvel ni i-a facut cunoscuti in cele 17 filme, lansate in ultimul deceniu.

Toti acesti supereroi se reunesc pentru a lupta impotriva fortelor raului, intruchipate sub infatisarea lui Thanos- un inamic cu care Marvel ne tachineaza inca din primul film Avengers.

Avengers: Infinity War isi va face aparitia in cinema pe 4 mai, 2018.