The Guardian a realizat un top al celor mai asteptate filme pentru familie pentru anul 2017, iar pe primul loc se afla Beauty and The Beast (Frumoasa si Bestia), al carui trailer a adunat, in numai 24 de ore, cele mai multe vizualizari.

Beaty and the Beast, Despicable Me 3 si Spider-Man: HomecomingFoto: Colaj foto

Beauty and the Beast- o reinterpretare a filmului animat Disney; se zvoneste ca acest film va avea premiera la festivalul de film de la Berlin din februarie. In rolurile principale vor juca Ema Watson si Dan Stevens. Trailer-ul a detronat deja Fifty Shades Darker in numai 24 de ore.

A Christmas Carol- prezinta povestea intensa a unul miliardar care devine criminal.

Coco - urmareste povestea unui baietel in varsta de 12 ani, pe nume Miguel, care declanseaza o serie de evenimente legate de un mister vechi de un secol, ceea ce duce la o reuniune de familie extraordinara.

Despicable Me 3 - prezinta alte aventuri ale lui Gru si ale minionilor.

A Star is Born- un star de cinema ajuta o tanara cantareata/actrita, aflata in cautarea succesului, desi varsta si dependenta de alcool trimit propria sa cariera intr-o spirala descendenta.

Alte filme asteptate, care urmeaza sa aiba premiera in 2017, sunt Cruella, Paddington 2, Wonder Woman si Spider-Man: Homecoming.