Actrita americana Natalie Portman va juca intr-o miniserie TV, produsa de HBO si creata de Marta Kauffman, co-creatoare a serialului "Prietenii tai/ Friends", scrie site-ul revistei Variety, citat de News.ro. Noua miniserie se va intitula "We Are All Completely Beside Ourselves" si va fi realizata de HBO in colaborare cu Okay Goodnight, compania de productie a Martei Kauffman.

Natalie PortmanFoto: Associated Press

HBO a comandat deja un scenariu pe baza romanului omonim scris de Karen Joy Fawler.

Natalie Portman va interpreta rolul principal si va fi producator executiv, alaturi de Marta Kauffman. Noua productie va spune povestea unei studente, Rosemary Cooke (interpretata de Natalie Portman), a carei "sora geamana" - de fapt, un cimpanzeu - dispare atrunci cand ea avea varsta de cinci ani. La scurt timp dupa aceea, dispare si fratele ei mai mare.

Scenariul miniseriei va fi scris de Christopher Monger.

Natalie Portman, nascuta pe 9 iunie 1981, este o actrita americana, care detine si cetatenia israeliana. S-a remarcat inca de la primul ei rol, pe care l-a interpretat cu multa gratie si aplomb, in thrillerul de actiune "Leon" (1994), in care a jucat alaturi de Jean Reno. A fost distribuita apoi in rolul Padme Amidala in trilogia "Star Wars".

A castigat un Glob de Aur si a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din "Closer" (2004) si a impresionat in alte filme, precum "V for Vendetta" (2006), "Goya's Ghosts" (2006), "The Other Boleyn Girl" (2008) si "Thor" (2011). In 2010, Natalie Portman a jucat rolul principal din drama psihologica "Black Swan", de Darren Aronofsky. Criticii au fost entuziasmati de evolutia actritei americane, care a castigat cu acest rol, in 2011, premiul Oscar, al doilea Glob de Aur din cariera, SAG Award si premiul BAFTA.