Seful HBO, Casey Bloys, a confirmat la Television Critics Association in Beverly Hills, California, faptul ca sezonul al optulea din "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" va fi ultimul, informeaza variety.com, citat de News.ro.

Game of ThronesFoto: Captura YouTube

"Cred ca David Benioff si D.B. Weiss au un plan specific legat de numarul sezoanelor si ce vor sa faca", a spus Casey Bloys. "Daca i-as putea obliga sa faca mai mult, as alege 10 sezoane, dar vrem ca ei sa coordoneze ce pot face si care sa fie cea mai buna versiune a serialului".

Casey Bloys a mai admis ca nu sunt planuri pentru o continuare si a confirmat si faptul ca intarzierea productiei pentru sezonul 7 ar putea sa impiedice participarea serialului la premiile Emmy de anul viitor. "Nu este scopul nostru principal", a spus el.

Al saptelea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" va contine sapte episoade, iar lansarea lui a fost amanata pentru vara anului 2017, potrivit The Hollywood Reporter.

Filmarile pentru noul sezon vor debuta in aceasta vara si vor acea loc in Irlanda de Nord. Regiuni din Spania si Islanda vor aparea si ele in sezonul al saptelea. Printre localitatile in care va fi turnat noul sezon se afla Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia si Bermeo.