Ada Condeescu va calca pe covorul rosu, la unul dintre cele mai importante festivaluri internationale de film din Europa Centrala si de Est, cel de la Karlovy Vary. Actrita, care pe 2 iulie va implini 28 de ani, va fi chiar de ziua sa in focurile pregatirii pentru premiera internationala a filmului ”Dincolo de calea ferata”. Pelicula regizata de Catalin Mitulescu si care ii are ca protagonisti pe Ada Condeescu si Alexandru Potocean a fost selectionata in competitia principala a editiei cu numarul 51 a Festivalului International de Film de la Karlovy Vary, care va avea loc intre 1 si 9 iulie si va concura pentru trofeul Globul de Cristal.

Ada CondeescuFoto: Talentivity

“Sunt emotionata ca voi fi impreuna cu echipa mea la un festival de traditie atit de important cum este Karlovy Vary. Emotiile covorului rosu sunt mereu la fel, puternice, vibrante, asa ca abia astept acea zi si momentul de final al proiectiei, cand voi vedea cum a simtit sala acest film plin de viata si poezie”, a marturisit actrita. Ada Condeescu interpreteaza in “Dincolo de calea ferata” rolul Monicai, o tanara care isi reintalneste sotul, pe Radu (Alexandru Potocean), dupa o absenta de un an datorata unei calatorii in Italia. Distanta a creat confuzie si neincredere intre cei doi, care nu pot fi risipite nici dupa o noapte petrecuta impreuna. Dincolo de calea ferata, in mahalaua bucuresteana, toti prietenii petrec la o nunta din cartier, in timp ce Radu si Monica incearca sa-si dea seama daca si pentru ei exista posibilitatea unui nou inceput.

Ada Condeescu recunoaste ca asteapta ziua premierei de la Karlovy Vary cu emotie si bucurie: “Data premierei internationale este pe 4 Iulie, la doua zile dupa ziua mea! Cred ca vor fi multe bucurii si emotii frumoase! Indraznesc sa ma gandesc ca e un cadou intamplat”, spune actrita.