Ce se intampla cand ramaneti in pana de seriale pe lista de must-see? Intrebati un prieten sau dati o tura pe Facebook sa vedeti ce e in trend. Daca ati terminat deja cel de-al doilea sezon din „Daredevil” si sunteti la zi cu jocurile de culise din „House of Cards”, iata o lista cu o mana de seriale care merita atentia voastra.

The Night ManagerFoto: BBC One

The Path

The Path aduce usor cu The Leftovers. In rolurile principale ii avem pe Hugh Dancy – proaspat anuntat in distributia franciziei „Fifty Shades” in rol de psiholog – si Aaron Paul (Breaking Bad). Daca va plac povestile impanate cu intrigi din interiorul unui cult, dramele de familie ale personajelor centrale si rasturnarile de situatie cand nu mai stii cine ce face, The Path este solutia perfecta pentru voi.

Look into the light.

Posted by The Path on Sunday, 13 March 2016

Vicious

Avem deja doua sezoane din sitcomul „Vicious” in care joaca Ian McKellen si Derek Jacobi. Daca nu ati avut timp sau nu ati auzit de acest serial, este cazul sa-l treceti pe lista voastra de must-see. Imbinarea perfecta de umor si cu actori talentati (si un scenariu pe masura), fac din „Vicious” o prezenta inedita si efervescenta. Alaturi de cei doi actori, fanii „Game of Thrones” vor putea sa-l vada pe Iwan Rheon intr-un rol total diferit de Ramsay Bolton – in cel de-al doilea sezon o sa observati cateva ironii fine la adresa acestui personaj.

Posted by Vicious on Sunday, 24 May 2015

Bosch

Sunt curioasa sa aflu cati dintre voi il stiu pe Titus Welliver din serialul „Kindred: The Embraced”? Si cam cati dintre voi ati auzit de serialul asta sau de RPG-ul „Vampire: The Masquerade”? Pana atunci va recomand sa-l (re)vedeti pe Welliver in serialul Bosch care are la baza romanele lui Michael Connelly (City of Bones, Echo Park si The Concrete Blonde ca sa fim mai precisi). Ce avem noi aici este un serial „procedural” despre pataniile detectivului Harry Bosch. Daca v-ati plictisit de variatiunile din Law and Order si CSI-urile care apar ca ciupercile dupa ploaie, serialul asta este o alternativa binevenita.

His city is like a vast drain that pulls all bad things towards a spot where they swirl around in a deep concentration. #BoschAmazon

Posted by Bosch on Wednesday, 8 April 2015

The Night Manager

Fanii actorilor Tom Hiddleston si Hugh Laurie vor avea o surpriza placuta. Ecranizarea romanului scris de John Le Carre i-a adus alaturi nu numai pe cei doi actori mentionati mai sus dar si pe Olivia Colman, pe Tom Hollander si pe Elizabeth Debicki ( cunoscuta pentru rolurile din „The Great Gatsby” si „The Man from U.N.C.L.E.”). Miniseria a avut succes, inregistrand audiente record la BBC si pe plaiurile mioritice a fost difuzata pe canalul AMC.

All bets are off on April 19. Are you ready for #TheNightManager?

Posted by The Night Manager on Saturday, 19 March 2016

And Then There Were None

Miniseria marca BBC i-a adus laolalta pe Aidan Turner, Charles Dance – proaspat anuntat la East European Comic Con -, Miranda Richardson si Toby Stephens. Ecranizarea dupa romanul scris de Agatha Christie a beneficiat nu numai de o distributie cu nume sonore – actori talentati si apreciati – dar si de un scenariu si o cinematografie pe masura.

With nowhere to hide, the residents of Soldier Island must each confront their darkest secrets. Don’t miss the second...

Posted by BBC One on Sunday, 27 December 2015

London Spy

In caz ca va e dor sa-l vedeti pe Ben Whishaw intr-un rol mult mai consistent decat cel din Skyfall si Spectre, „London Spy” este o miniserie BBC usor in stilul „Spooks” cu multe intorsaturi de situatie si o distributie pe masura.

What do you do when defeat seems inevitable? #LondonSpy

Posted by BBC Two on Monday, 23 November 2015

Voi ce seriale ati vazut in ultimele saptamani si ce recomandari aveti? Ioana, cand ia o pauza si nu mai e workaholica, se uita la filme si seriale cat e ziua de lunga si scrie despre ele pe www.edgeandback.ro.

Citeste si Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii - Se ridica la nivelul asteptarilor noastre?