Regizorul britanic Justin Edgar a început filmările pentru thriller-ul noir "The Marker", în care actriţa română Ana Ularu deţine un rol principal, informează Agerpres care citeaza pagina oficială a Creative England, un fond ce susţine proiecte artistice din Marea Britanie. Ana Ularu joacă, în acest film, alături de Frederick Schmidt şi John Hannah.

"The Marker" spune povestea unui criminal care încearcă să o găsească pe fiica femeii pe care a ucis-o, într-o încercare de a-şi "spăla păcatele", scrie Creative England.

În timpul acestei călătorii, criminalul este bântuit de către fantoma victimei sale.

"Sunt încântat să lucrez cu aceşti actori minunaţi şi cu oamenii care au susţinut transformarea în film a acestei poveşti sumbre", a spus regizorul şi scenaristul Justin Edgar, citat pe site-ul Creative England. Filmările au loc în Birmingham.

În vârstă de 30 de ani, Ana Ularu este una dintre cele mai apreciate actriţe de teatru şi film din generaţia sa. A jucat în filme precum "Periferic", de Bogdan Apetri, "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, "O vară foarte instabilă", de Anca Damian, "Serena", de Susanne Bier şi a avut o apariţie în serialul "The Borgias".